Marvel World Live! Matkalla supersankarifaneille


Marvel World Live! on matkustava online -toiminta -areenanäyttely, joka on kehitetty kaiken ikäisille faneille supersankarille. Kiitos Marvelille lippujen lahjasta, aion lyödä matineen maaliskuussa maaliskuussa.

Nuorin on kolme ja puoli, joten toivon, että olemme valmiita kaikkiin mahtaviin. Todellisuuden sanotaan, että olen enemmän huolissani Spider-Man-pukusta + tuskin potta-koulutetusta lapsiyhtälöstä kuin pyrotechnics ja intensiteetti lavalla. Kyllä, motivoimme häntä käyttämään pukuaan näyttelyyn. Tykkään saada rahani arvoinen Halloween -sijoituksista.

Kotitalouduni näkee Marvel World Liven! Â San Josessa, mutta se kiertää kaikkialla ympäri maata ympäri ja seuraavaksi. Näen päivämääriä Oklahomassa, Arizonassa, Massachusettsissa, Illinoisissa, Michiganissa, Pennsylvaniassa, Connecticutissa, New Hampshiressä, New Yorkissa, Ohiossa, sekä enemmän. Selvitä, onko se kaupunkissasi sekä ostamalla lippuja täältä. Säästä 25% TIX -koodilla MOM2.â (säästöt eivät koske VIP- tai Gold Circle -istuimia. Ei kaksinkertaisia ​​alennuksia.)

Mitä odottaa: Â Marvel World Live! Sisältää alkuperäisen tarinan, joten älä huolestu, jos sinä ja nuoret eivät ole kiinni elokuvista, sarjakuvista, esityksistä jne. Koska OMG, jota ei koskaan tapahdu. Tuotanto tuo paljon yli 25 Marvel -hahmoa yhteen legendaariseen pyrkimykseen. (Yhteenveto: Lokin voittamiseksi Marvelin merkittävimpien sankarien tulisi olla yhdessä, mukaan lukien The Avengers. Matkan varrella.) Odottaa taistelulajien, ilma -temppujen ja motocrossin, räjähdyksien ja valtavien temppujen suorittamista, mutta “turvallisella” etäisyydellä monista yleisön jäsenistä – kuten acrobaattinen jäänäyttely ilman jäätä.

Jos mietit, onko toiminta paras lapsillesi, voit esikatsella tätä 30 sekunnin videota:

Marvel World Live! toimii noin 2 tuntia, 15 minuutin väliaikalla. Jos lapseni saavat yhtä hyvin tai toiminta on yhtä voimakasta, minun on ymmärretty teeskentelevän Aâ Show -tapahtumaa väliaikana. Shh.

Tämä on sponsoroitu julkaisu, jonka olen kirjoittanut Marvel World Live -yrityksen puolesta! Marvel World Live -yrityksen tarjoamat kuvat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *