4 proteiinipakattua reseptiä


jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Berry Paranna Smoothie1 Premier Protein® -vanilja Shake1/2 Cup Acai Juice1 Cup Rapberries1/2 Cup -mustikoita. 6 jääkuutiota

Ohjeet: Yhdistä kaikki ainesosat tehosekoittimeen ja sekoita korkeaan, kunnes se on tasainen. Kaada lasiin ja aloita päiväsi vauhdilla!

Apinan pakkas

1 banaani kuorittu ja jäädytetty1 pääproteiiniproteiinin suklaa Shake3 TBSP maapähkinävoitus tilavuuteen

Ohjeet: Katkaise jäädytetty banaani paloiksi, yhdistä kaikki ainesosat tehosekoittimeen ja sekoita korkeaan, kunnes kevyesti paksu. Kaada suureen kuppiin ja tarjoile lusikalla.

Cafe Wien Shake1 Premier Protein Shake1 Tarjoillaan Cafe Wien Instant Coffee1 -kuppi jääkuutioita

Ohjeet: Lisää kaikki ainesosat tehosekoittimeen ja sekoita korkealle, kunnes se sekoitetaan. Kaada ja nauti!

Vaniljakaurajauho

Käytä premier -proteiinia vanilja ravistaa maidon korvikkeena kaurahiutaleessa.

Kolme tapaa ihanteellinen proteiini voi auttaa parantamaan päiväsi

Premier Nutrition Facebook -sivu

*Ilmoitus: Tätä viestiä tukee Premier Protein

Cascia Talbert on kiireinen bloggaaja, kustantaja, freelance -kirjailija, online -kauppias ja viiden lapsen äiti, joka asuu Tyynenmeren luoteisosassa. B.A. Historiassa ja laissa sekä intohimo kirjoittamalla ja pysymään terveellisessä hän aloitti Healthy Mommies -lehden vuonna 2007. Terveiden äitien aikakauslehti on tällä hetkellä erittäin terveysblogi äideille ja siinä on useita terveysasiantuntijoiden kirjoittajia ja äiti -bloggaajia. Rouva Talbert uskoo, että jos äidit ovat hyvin koulutettuja terveyskysymyksistä ja kuinka pysyä terveinä, he voivat siirtää nämä tiedot lapsilleen ja kääntää lapsuuden liikalihavuustilastot Yhdysvalloissa

Aiheeseen liittyvä selluloosa: Salainen elämänmuoto, joka tunnetaan nimellä kasvikuitu

Rouva Talbert on esillä oleva terveysblogger Wellsphere.com -sivustossa ja hänen artikkeleitaan löytyy myös Ezinearticles.com -sivustolta. Hän johtaa myös Healthy Mommies Social Network -verkostoa Ningissä, on Talbert Nutrition LLC: n markkinointijohtaja ja on Amerikan hyvinvointihaasteen sosiaalisen median neuvoa -antavassa neuvoa -antavassa hallituksessa. Seuraa häntä Google+: ssa.

Linkki tähän viestiin: 4 proteiinipakattuja reseptejä

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *