Elämäntavan muutos vs. villitysruokavalio.


Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Tunnetko koskaan hukkua kaikesta, mitä olet lukenut lehdessä, katso sosiaalisessa mediassa tai kuulla televisiosta painonpudotuksesta? Tein päätöksen tehdä joitain tutkimuksia ruokavaliosta ja löytää paljon enemmän tästä aiheesta! Kun teet elämäntavan muutosta, sen on oltava rajojemme sisällä, tavoitettavissa elää koko elämän ajan ja toteutettavissa budjetissamme! Se ei ole yksi koko sopii kaikille!
Sitä on kutsuttava ”elämäntapa tasapainon kanssa” termin “painonpudotuksen” käytön sijasta.

Kuinka voit nauttia elämästä, jos olet ruokavaliossa koko ajan? Onko se tapa elää? Kuinka näytämme lapsillemme terveellisiä rutiineja ja nautin elämästä samanaikaisesti, jos emme tee sitä itse? Annatko sosiaalisen median, aikakauslehtien ja TV: n vaikuttaa sinulle asumiseen ja syömiseen. Älä anna asteikon numeron selvittää, miltä meidän on näytettävä?
Mielestäni tasapaino on tie ilahduttavaan elämään, joka on täynnä iloa.

Laitamme tarpeettoman ahdistuksen ruumiillemme ruokavaliolla. Tutkimus on osoittanut, että paljon painonpudotusta, villitysruokavaliota jne. Eivät ole tasapainoinen ja terveellinen tapa laihtua. Se ei edistä elinikäisiä terveellisiä tapoja. Niistä on kuitenkin tullut suosittu osa terveysteollisuutta. Miksi niin? Ihmiset haluavat pikakorjauksen ja ruokavalion luojat luovat tyypillisesti suositun tai villitysruokavalion yksinkertaisesti ansaitaksesi rahaa sinusta. Se tuntuu toisinaan ylivoimaiselta, ruokavaliot, jotka lupaavat auttaa sinua laihduttamaan sellaisille, jotka voivat johtaa flaase toivoa, että painonpudotus muuttuu maagisesti! He tekevät vain riistää sinut elämästäsi, onnellisuudesta ja ruoasta, josta nautit. He eivät näytä sinulle, kuinka lisätä terveellisiä tapoja tai kuinka budjetoida terveellistä elämäntapaa elämääsi. Syy, jonka tiedän niin paljon villitysruokavalioista vs. elämäntavan muutoksen tekemisestä, on se, että olen oppinut kokemuksestani. Nuorena tyttönä minulla oli syömishäiriö, joka sitten johti minut yo-yo-laihduttamiseen. Vuonna 2013 tein päätöksen, että se riitti tästä ylös ja alas vuoristorata, jossa olin. Halusin elämäntavan, joka keskittyi paljon enemmän tietoiseen ja huomaavaiseen terveellisen ja sopivan elämäntavan ympärillä. Tällöin luotiin Sassy Mommy Fitness!

Oman kokemukseni mukaan sain tietää, että ”fad -ruokavaliot” voi johtaa hetkelliseen painonpudotukseen, mutta voi johtaa aliravitsemukseen ja myöhempään painonnousuun! Se saa sinut menettämään elämän ja kehon hallinnan puutteen, aina tunteet, jotka ovat aina elämässä, tuntuvat aina nälkäiseltä ja aina turhautuneelta. Tarkistat aina asteikon numeron! Se on kuin syömishäiriö, mutta ainoa ero on, että syöt, lasket kaloreita, korvaa aterioita ravisteilla tai noudattaa ateriasuunnitelmaa. Jatket kytkemistä pois, kunnes laihdut, mutta mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olet valmis? Näytikö se sinulle, kuinka elää terveellistä ja sopivaa elämäntapaa? Tarjoiko se sinulle pitkäaikaista tukea ja auttoi toimittamaan ohjelmaa, joka auttoi osoittamaan pienten toimenpiteiden tekemistä älykkäiden muutosten suhteen? Antoiko se sinulle vapauden nauttia elämästä? Tutkiko se parhaan version itsestäsi? Jos ei, puhutaan siitä, että olet tietoinen ruokavaliorajoituksista.

Sinun on oltava tietoinen valitsemasi ruokavalion mukana tulevista ruokavaliorajoituksista. Jos ruokavalio on vähäkalorinen, villitysruokavalio, laskeminen kaloreita jne., Hormonit ja aineenvaihdunta voivat päästä tasapainosta, koska kehosi tarvitsee asianmukaisia ​​ravintoaineita asianmukaisesti ja pysyä terveenä. Ajattele ruokaa polttoaineena, kehosi tarvitsee tietyn määrän kaloreita päivässä, jotta se voi toimia asianmukaisesti solutasolla. Se toimittaa jokaiselle kehosi solulle ravintoaineita, joita se tarvitsee toimimaan ja auttamaan torjumaan sairauksia. Solusi toimivat paljon optimaalisesti yhteensopivilla ravintoaineilla. Tämä puolestaan ​​auttaa kehosta tulemaan taistelukoneeksi. Se auttaa pitämään terveysongelmat ja sairaudet loitolla. On tärkeää syödä suositeltu määrä kaloreita ikän, korkeuden, sukupuolen ja liikuntatason perusteella. Voit löytää tärkeät sovellukset puhelimesta, jotta kehosi on suositeltavana.

Laihdutusmaailma voi koostua ihmisistä, jotka riistävät itseltään ruokaa, jota he yleensä haluaisivat syödä jokapäiväisessä elämässään. Ruokavaliot antavat sinulle aikajanan, ja kun ruokavaliosi on valmis, turvautut takaisin vanhoihin tapoihisi, mikä aiheuttaa painon palaamisen sekä joitain. Korostan jälleen, ellet muuta pysyvästi syömis- ja liikuntarutiinejasi, nämä ruokavaliot yleensä johtavat sinut takaisinmistä aloit. Mikään ei ole muuttunut, etkä oppinut mitään. Epäonnistut ruokavaliossasi ja nyt sinulla on ylimääräistä painoa siitä ruokavaliosta!
Siksi elämäntavan muutoksella on paljon järkevämpää. Sen on näytettävä sinulle ja näytettävä, kuinka tehdä pieniä vaiheita älykkäiden muutosten tekemiseen ja kuinka se sopii elämäntyyliisi ja budjettisi. Tavoitteesi on oltava saavutettavissa ja sinun on kyettävä ylläpitämään sitä eliniän ajan. Tutkimuksen mukaan vain viisi prosenttia laihduttajista voi menestyksekkäästi pitää painon pois laihduttamisen jälkeen. Monet laihduttajat palauttavat kolmanneksen painosta, jonka he menettivät ruokavaliossa yhden vuoden kuluessa ruokavalion poistumisesta. Lähes kaikki heidän menettämänsä paino on palannut kolmen tai viiden vuoden kuluessa. Tyypillisesti henkilö päätyy raskaammaksi kuin ennen kuin he menivät ruokavalioon. Toivon, että kun päätät mennä ruokavalioon, olet mietittävä tekniikkaasi uudelleen ja saat tarvitsemasi ihanteellisen tuen.

Sassy Mommy Fitness Mission on palvella äitejä, jotka haluavat virkistää mieltään, kehoaan ja elämäänsä ilman laihduttamista. Pyrin sallimaan naisten kokea elämänsä paljon helpommin, armosta ja onnellisuudesta joka päivä! Ja näytä sinulle, kuinka luoda elämäntapa, joka sopii elämääsi ja budjettisi! Tarkastellaanpa sitä, se ei ole yksi koko sopii kaikille. Sassy Mommy Fitness on online Fitness & Health Studio- Live Fitness -ohjaajien ja Health Fitness -opettajan Giordana Toccacelin kanssa, jotta voimme tarjota sinulle jatkuvaa tukea!

Kuntokurssit ja Health Fitness -valmennus isännöidään verkossa kodin, toimiston tai hotellin mukavuudessa.

Sassy Mommy Fitness -vinkki; Ennen kuin kirjoitat minkä tahansa painonpudotusohjelman jne. Suosittelemme, että rakastat itseäsi ja vartaloasi, ja lopeta vertaaminen itseäsi ja vartaloasi muille. Sinun täytyy tuntea olosi mukavaksi ja seksikäs ihossasi ja elää nykyhetkellä, jotta voit nauttia elämän perusasioista!

Linkki tähän viestiin: elämäntavan muutos vs.
Aiheeseen liittyviä merkkejä siitä, että sinulla on liiallista väsymystä

5/5

(1 katsaus)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *