Kahden


ParentBloggersin ja Ryka -kengän äitinä esitetään kysymyksen: “Kuinka muotoilet sen?” samoin kuin tavoitteena vastata. Juuri tässä ovat mieluummin harjoitukseni hikisen jälkeen vaunun jälkeen:

Juokseminen. ”Juokseminen myöhässä”, toisin sanoen, kun lapsi on kiinnitetty rintaani tai roikkuu henkilöstäni vielä 17 kilon vastustuskykyyn kehittääksesi liian kehittyneen parhaan käsivarteeni.

Pyöräily. Se on aito raikkaan ilmapyöräilyn ulkopuolella tai spin -luokka. Alec sitoutuu pysymään nuorten poikien kanssa sunnuntaiaamuisin, jotta pääsen matkalleni. Tänä sunnuntaina teen Trip D’Organicsin tyttöystävän kanssa. Väitetään. Me kaikki ajamme aamulla sunnuntaina, samoin kuin Alec tyydyttävät meidät lepojen pysähtymisillä tuoreille orgaanisille hedelmille ja hoitotaukoille. Teemme lyhyen.

Uima. Uinti oli vaihtoehtoni urheiluni, kun minulla oli vain Holden taistella niin kuin voin rehellisesti todeta, että olen ollut vain uima-altaassa, kun Milon jälkeen. Tein valtameren uima-osan olympiatriatlonista imettäessään neljän kuukauden ikäistä vuoroalueella, joten se on minulle fantastinen ylpeys… vaikka se olisi aikaisemmin.

Jahtaavat pieniä lapsia ja syvää hengitystä. Nämä ovat aitoja harjoituksiani. Ne, jotka teen joka päivä.

Vauvan bootcamp. Olen kunnossa aitossa luokassa juuri silloin, kun pidän siitä (huolimatta omasta itkestäni ja lapseni itkmästäni, oli hienoa saada todelliset kouluttajat ja huolehtivat ikätoverit). Kuva täällä on minä samoin kuin Scarlett sekä Milo, jotka muodostavat omat ohjeemme lungien, lenkkeilyrattaiden ja bjornin kanssa.

Nauraa. Onko se urheilua? On todennäköisimmin välttämätöntä tehdä aikaa kaaoksen keskellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *