Viikoittainen tavoite: Teeskentelemällä, että haluan täysin paljon enemmän nuoria


, pääsin juuri puhelimesta yhden Alecin yliopistokaverin kanssa, jolla oli aivan ensimmäinen lapsi täsmälleen samaan aikaan, kun meillä oli Milo (meidän#2), samoin kuin hän totesi että he odottavat kaksosia.

Mutta hyppään aseen tehdäkseni sen osan tarinastani. Aito tarina täällä on ehdoton kyvyttömyys teeskennellä, etten halunnut viime viikolla paljon enemmän nuoria. Teoreettisesti, kun Randomit kysyvät minulta: “Haluatko niin paljon enemmän lapsia?” Minun olisi pitänyt vastata: “Heck ei” pelini mukaisesti. Sen sijaan menin kuitenkin pitkään selitykseen sekä yli ja uudestaan.

Tietysti nyt, kun olen vaihtanut vaihteita pelissä, tarjoan yhtä todennäköisesti koko Spielin, joten minun ei pitäisi tehdä sitä yhtä paljon.

Kun uskon, että perheessämme on paljon enemmän lapsia, olen innoissani uskomaan tulevaisuuden tulevaisuuteen ja minulla on iloisia lomia, joiden pöydät ovat täynnä naurua; Kuvan kolme hullua, mutta rakastavat teini -ikäiset pojat (kyllä, en voi tuoda itseäni kuvaan, että meillä olisi lapsi monta kertaa – se on joko mahtavaa 3 nuoren pojan kanssa tai älä pelaa palloa); Kuvan tuijottaen typerästi vastasyntyneitä ja sallin viimeisenä itseni ilahduttaa jokaista vaihetta, koska se menee niin nopeasti.

Toinen vauva. Voinko tehdä tämän uudelleen?

Mutta sitten mieleni hyppää nopeasti paljon enemmän vauvan haittapuolille: vähemmän unta tunteja, vähemmän järkevyyttä, minua aikaa, vielä yksi 5 kiloa blubia, jota en ehkä koskaan ravista silpään. Yritän jättää huomiotta rahat käytännölliset huolet, koska en usko, että tällaisia ​​elämää muuttavia päätöksiä voidaan tehdä niin rationaalisesti kuin kaikki tämä.

Ja sitten olen jumissa taas.

Sairas asia on, että puhelinsoittopuhelut Alecin ystävien kanssa saavat minut pakkomielle jälleen kerran (itse: “Voi vau, he menevät nuoresta kolmeen, meidän pitäisi olla täysin toinen”). Kun ärsyttävät, että ihmiset kysyvät, odotanko (mitä en ole !!!!), pieni osa minusta ihmettelee, pitäisikö minun vain valita se, jotta voin sanoa kyllä. Mikä hitto tuo on?!

En ole varma, että tämä säännöllinen tavoite on kaiken tyyppisempi suorittaa kuin viime viikolla, mutta olen kuitenkin käytettävissä kokeilun arviointiin ja tarkastamaan takaisin.

Ymmärrätkö tätä? Älä vastaa sitä. Kerro vain tarinasi. Cuz, joka auttaa minua tekemään elämäni valinnan.

Aiheeseen liittyvät: Viime viikon säännöllinen tavoite: teeskentelen, että en halua minkäänlaista enemmän lapsia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *