Japanilainen kurkkasalaatti painonpudotuksesta


jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Kurkku on yksi vihannesalaattituote, joka löydetään kaikkialla maailmassa ja joka on näkyvä kaikkien ihmisten keskuudessa. Kurkkulajikkeita on lukuisia, kuten tyypillinen kurkku, kasvihuonekurkku, peittauskurkku, sitruunakurkku, appelsiinikurkku sekä lukuisat muut. Kurkkua käytetään vähentämällä rasvaa ja kehon lisäpainoa johtuen tämän ympäristöystävällisen salaattivihannesten eduista:

Kuinka se auttaa laihduttamaan?

Matalakalorit

Kurkut ovat vähäisiä kaloreita ja runsaasti vesimateriaalia, mikä tarkoittaa, että täytät vatsasi lisäämättä minkäänlaista kaloreita. Tämä on erinomainen laihduttamiseen.

Diureetti

Laadun laadun takia se auttaisi sinua menettämään vettä, joka on yksi liikalihavien ihmisten erittäin tyypillisistä ongelmista.

Kuidun lähde. Kuitu on erittäin välttämätöntä painon menettämisessä. Tämä tuottaa tunteen olla täynnä ja inspiroi sinua syömään vähemmän. Kuitu auttaa myös sulattamaan ruokaa, joka auttaa jälleen laihduttamaan parantamalla aineenvaihduntaa.

Ravitsemus. Jos mietit yhden 8 tuuman kurkun ravitsemusmateriaalia, huomaat, että se sisältää 2 g proteiineja, 1 ½ g: n kuitua, 5 g sokeria, B6, K, C ja A -vitamiineja, foliaatiota kaliumin lisäksi.

Japanilainen kurkkasalaattiresepti

Voit tehdä Sunomono -nimisen japanilaisen kurkkasalaatin noudattamalla tapaa:

Ensin valmistella komponentteja 300 g viipaloitua kurkkua, yhden teekusikan täyssuolan, yhden kolmannen kupin riisietikkaa ilman sokeria, yksi kahdeksas teekalusto täynnä steviaa, kaksi teetä lusikkaa täysnesteen aminot, yhden neljännen teekusikan täysrauhun tuoretta inkivääriä.

Liittyvät valkosipulin terveys- ja hyvinvointi -edut sekä siihen, mihin se on hienoa

Prosessi

Valmista kurkku leikkaamalla se ohuiksi viipaleiksi. Laita leikattuja kurkkuviipaleita kulhoon ja ripottele suolaa sen päälle ja jätä se puoli tuntia tyypillisessä tilan lämpötilassa, kunnes kurkku pehmenee. Tyhjennä vesi nyt ostoksilla päästäksesi eroon kaikenlaisista lisäsuoloista. Lisää nyt muut komponentit, kuten inkivääri, etikka, sokeri ja braggs tarjoiluastiaan. Kaada kurkkuviipaleita siihen ja sekoita se varovasti. Laita valmistelu pakastimeen jäähdytykseen ennen kuin tarjoat sen ihmisille.

Lisäksi tätä reseptiä hyödyntävät ihmiset, jotka tekevät HCG -ruokavaliosuunnitelmaa, ja tiput laihduttamiseen. Tämä resepti on peräisin HCG -ruokavalion vaiheesta 2.

Reseptilähde: http://purehcgdietdrops.com/hcg-diet-phase-2-recipes/

Linkki tähän viestiin: japanilainen kurkkasalaatti painon menettämiseen

5/5

(1 katsaus)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *