25 Hauskaa kesätoimintaa esikoululaisille ja taaperoille


Jos yrität löytää hauskoja aktiviteetteja esikoululaisen kanssa kesällä, voit joko suunnitella eteenpäin tai valita virtauksen. Jotkut aktiviteetit tarvitsevat tarvikkeita, kun taas toiset tarvitsevat vain mielikuvituksen kipinän. Ja vain pienet lapsesi nauttivat siitä. Jaa hauskaa pikkuisen kanssa ja kokeile niin paljon kuin pystyt näistä 25 kesätoiminnasta esikoululaisille ja taaperoille.

25 Hauskaa kesätoimintaa esikoululaisille ja taaperoille.

Märkä ja villi kesäaktiviteetti

SPOTH Pad – Paras asia roiskelevyssä on, että se on kaikki veden hauskaa ilman ahdistusta huolehtimisesta veden syvyyksistä. Joissakin paikoissa se on helposti saavutettavissa osana puistoa tai vesipuistoa.

Ranta – hiekkainen paikka voi olla lammen, järven tai valtameren rantojen varrella. Olipa lapsesi veden kanssa tai mieluummin luoda hiekkaan, kaikentyyppisille rantavauvoille on jotain. (Tarvitsetko varjoa? Katso paras vauvarantateltta -opas)
Sponge -taistelu – sinun ei tarvitse mennä pitkälle nauttimaan tästä hauskasta, märästä toiminnasta. Sienipommien valmistaminen pihallasi vesistöihin on myös paljon helpompaa puhdistaa kuin vesipallot
Vesipöytä – niille lapsille, jotka rakastavat leikkiä vedessä sen sijaan, että ui siinä, mikään ei ole yhtä uskomaton ja virkistävä kuin vesipöytä. Tarvitset vain kaatamista ja leluja, jotka voivat antaa heidän leikkiä tieteellisillä käsitteillä, kuten uppoaminen ja kelluva.
Kuplat – kuplat tuovat iloa ja ihmeitä, kun ne kelluvat lasten yli lämpimänä kesäpäivänä. Voit hankkia ne kaupoista tai tehdä oman saippuaratkaisun. Pelaa muodoilla ja kooilla kupla -taikuuden hauskanpitoon.

Viileä ja rauhallinen kesätoiminta esikoululaisille

Kirjaston kesälukuohjelma – julkiset kirjastot parantavat lukutaitoa ja hauskaa kesälukuohjelmien kanssa. Voit lukea palkintoja, osallistua temaattiseen toimintaan ja pysyä hämmästyttävänä ilmastointilassa.
Tee jotain hauskaa, kuten leikki taikinaa ja limaa – sinun ei tarvitse auringonpaistetta luodaksesi tunteja hauskaa kotitekoisella leikki taikinalla tai limalla. Löydä värejä, lisättyjä elementtejä ja Ooey-Gooey-hauskaa. Löydä erilaisia ​​reseptejä verkosta.
Jäähdytä parranajovoidetaiteella – mene sormenmaalien ja vesivärien ulkopuolelle. Ota jonkin aikaa kuumana päivänä kolmiulotteiseen taidetta varten, joka voi olla värillinen, marmoroitu tai kimalteleva. Jopa sormien upottaminen parranajovoideeseen on hämmästyttävä aistitoiminta.
StarGazing-Vaikka kesäaika osoittaa myöhemmät auringonlaskut, selkeä yötaivas salli merkittävän tähden katselun hetket. Voit tehdä sen avoimelta kentältä tai puistolta ilman kaupunkivaloja kaukoputkella tai ilman.
Tee ei-leivonnan kohtelu-uunin kytkemistä ei tarvitse käynnistää herkkuja. Yksi esikoululaisten paljon herkullisemmista kesätoiminnoista on herkullisia ei-leivottuja herkkuja. Tee mehupoppeja, polkujen sekoitusta, riisiverojen herkkuja, hedelmäkebobeja ja useita muita välipaloja. Kun sisällytät lapsesi prosessiin, he syövät paljon todennäköisemmin myös näitä terveellisiä herkkuja.

Tee siitä päivämäärä tänä kesänä

Kesäelokuvat-Kesällä ei tarvitse maksaa koko lippujen lippujen lippujen hintaa. Lapsesi voi pystyä nauttimaan nauttia elokuvasta ilmaiseksi tai melkein ilmaiseksi osallistuvissa elokuvateattereissa. (Älä halua mennä ulos, pitää elokuvayöllä herkullisen kotitekoisen popcorn -reseptin kanssa)
Järjestä näytelmäpäivä – Usein kesän paras osa on sen jakaminen ystävien kanssa. Aikataulu ja päivämäärä tavata yhden lapsesi ystävistä. Se voi olla talossasi tai puistossa!
Mene lounaalle – jos et koskaan mene ulos lapsesi kanssa loppuvuoden aikana, tee siitä erityisen hetki molemmille. Monissa ravintoloissa on lasten erikoisuuksia tietyinä päivinä. Vielä parempi, pakata piknik ja ota viltti lounaalle al Fresco.
Haasta kaverisi poistometsästykselle – ehkä et voi tavata kavereita tietyllä hetkellä. Aseta heille poistometsästys ja pyydä heitä tekemään yksi lapsellesi. Pienemmille lapsille on suunnattu myös monia geokaivaideoita ja metsästyksiä.
Nauti paikallisesta festivaalista – isännöikö naapurustosi tai asunnonomistajasi yhdistys naapuruston lohkojuhlia? Onko kaupungissasi ruokafestivaaleja tai kesäjuhlia, joista lapsesi on valmis nauttimaan? Anna heidän oppia paljon enemmän yhteisöstä, jolla on vähän jotain kaikille.

Tehdä löytöjä

Mene pyöräretkelle – tutustu kodin lähellä oleviin kaduihin tai alueesi pyöräteille. Lapsesi iästä ja pyöräilykyvystä riippuen ajoasi voivat vaihdella polkimisesta lapsesi vauhdissa tai ajaa nopeasti vauhdissasi istuimella tai bugaisella.
Tee jäätelö – Vaihda neste herkulliseksi kiinteäksi tällä syötävällä tieteellisellä kokeella. Lapsesi oppii, mikä menee jäätelöön, ja työskentelee sitten kermaisen lopputuloksen hyväksi. Se voidaan valmistaa muovipussiin tai sähköjäätelökeittimellä
Vieraile puistoissa – luonto on elossa kesällä, ja puistot ovat valmiita lapsesi kaltaisille tutkijoille. Kaupunkipuistoista aina osavaltio- ja kansallispuistoihin asti, jokaiselle on jotaine oppia ja löytää.
Ota vaellus – yksi suosituimmista kesätoiminnoista esikoululaisille on vaellus. Aivan kuten pyöräteitä, kävelypolku voi auttaa lastasi näkemään paljon enemmän ympäröivää maailmaa. Hitaammassa tahdissa lapsesi voi nauttia virheistä, löytää uusia kukkia tai kuunnella ääniä, joita ei voida kuulla autosta. Varhaiset kävelyretket osoittavat vähemmän mahdollisuuksia bugin puremille.
Siirry viljelijöiden markkinoille – jos viljelijöiden markkinat eivät ole jo luettelossa ostosmatkoja varten, tuo lapsesi paikallisen viljelijän markkinoille vastaamaan viljelijöitä ja korjaajia. He voivat nähdä hedelmiä, vihanneksia ja muita paikallisten viljelijöiden ja käsityöläisten valmistamia ruokia. Mene paljon useammin kuin kerran nähdäksesi vuodenajan vaihtuessa käytettyjä erilaisia ​​tuotteita.

Luo muistoja

Jalkakäytävä – jalkakäytävä on suurin kangas, jota lapsesi voi käyttää, joten anna heidän tuoda esiin taiteilija. Näytä heille pelejä, kuten hopscotch tai tic-tac-toe. Harjoittele kirjoittamista yhdellä värikkäimmistä tavoista.
Osallistu lääninmessuilla-County Fair -messut ovat paljon enemmän kuin vain joukko karnevaalimatkoja ja paistettuja herkkuja. Se on myös paikka, jossa karja esitetään potentiaalisille ostajille ja käsityöt esitetään ja arvioidaan. Lapsesi voi nousta lähelle ja henkilökohtaisesti sikojen, lampaiden ja muiden eläinten kanssa joutumatta menemään varsinaiselle maatilalle.
Saalis ja vapauta Fireflies – Toinen loistava kesäaktiviteetti esikoululaisille on Firefliesin saapuminen. Näitä virheitä, joita kutsutaan myös salamanvikoiksi, on hauska jahdata. Ilahduttavat, kun se syttyy ruohon yli. Kun ne on kiinni ja havaittu, on aika asettaa heille ilmainen lentää uudelleen. Jos et ole Fireflies -alueella, voit luoda perhonen puutarhan
Kasvata puutarhaa – ikkunalaatikko, istutuslaatikko tai pihan maaperän tontti ovat kaikki tapoja antaa lapsesi kasvattaa omia kasveja joko siemenistä tai taimista. Vaikka alussa voi kestää kärsivällisyyttä, lopputulokset ovat ilahduttavia.
Tuo esiin sisäkuvaaja – riippumatta siitä, mitä hauskaa toimintaa valitset lapsesi kanssa kesällä, anna heidän auttaa luomaan muistoja antamalla heidän ottaa valokuvia. Digitaalinen nokka on yksi tapa antaa heidän osoittaa ja ampua ilman, että he hallitsevat älypuhelimen nokkaa.

Onko sinulla paljon hauskempia ideoita kesäksi? Jaa ne kommentteihin ja lisäämme ne viestiimme!

Saatat myös nauttia:

Uintituntit; Mitä odottaa jokaisesta ikäryhmästä.

Suuri luettelo pikkulapsien matkaleluista

Kolmevuotias opas Disneylandiin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *