Paras imetyskirja ja tuki (muistiinpanot itse)


Järjestin tämän julkaisun ennen lapseni saapumista. Jos luet tätä hoitotyön aikana, voit olla varma, että olen myös joko säilyttänyt hoitotyön rintaliivit tai vain napsahtamalla sitä varmuuskopiointia. Tai ehkä tunne yhtä laiskaksi vaivautua napsauttamaan sitä takaisin paikoilleen.

Sellaisenaan olen kerännyt monien aloittelijoiden integroidun viisauden tuottaakseen itselleni hoitotyön huijausarkin. tuntuu ilmaiselta sen hyödyntämiseksi.

Piiloamalla hootterini sairaanhoitajaksi kahvilassa, kun taas yksi vastasyntynyt katselee. Tyypillinen.

Olemme verkossa Berkeleyssä, jossa imetys ei ole niinkään “valinta” tai “elämäntapa” kuitenkin “vaatimus”. Voin vain todeta sen helposti jälkikäteen.

Ymmärrän, että maailmaa on paljon osia, joissa tunnet tämän täsmälleen saman oletuksen samoin kuin muut, joissa odotus on päinvastainen. Jos pidän mielessä oikein, Whitney oli imetetty Kalifornian vauva ja olin kaava-syötetty Ohio-vauva. Seitsemänkymmenenluvun ohjelmasta meillä on todennäköisesti molemmilla täysmaitoja sekä jopa jäätelöä ennen kuin käännyimme sellaisen. (Ja “muista” menen sen mukaan, mitä äitini kertoi minulle, ei todellinen muisto siitä, ettei hoitotyötä)

Kokemuksemme syrjään, imetys on erittäin henkilökohtainen, yksityinen valinta. Sen lisäksi, että teet päätöksen tehdä se (tai edes tekemättä sitä), käsittelet todennäköisesti haasteita. Puhun maidon tarjonnastasi, vaatimattomuudestasi, vauvasi hoitotyöstä (tai pullon ottamisesta), halukkuudestasi pumppausta, muiden ihmisten tukea tai kritiikkiä sekä edelleen.

Paljon hyödyllistä kirjaa, joka ohjasi minua polulle imetyksen menestykseen, oli hoitotyön äidin seuralainen. Kahden erilaisen sairaanhoitajan vauvan välillä minulla oli melkein kaikki tarjottua haastetta (mastiitti, infektio, rakkuloita jne.). Jokainen draamani käsiteltiin kirjassa yksinkertaisella tavalla. samoin kuin aion pitää siitä hyödyllisenä uudelleen.

Hoitotyön äidin kumppani, 7. painos, uusilla kuvilla: imetyskirja Moms Trust, raskaudesta vieroituksella

Tässä on useita hienoja Internet -imetysresursseissa vierasbloggeriltamme, PhD in Exparting.

Tässä on muutama liittyvä aloittelija Äitiviesti/vinkit/aktiviteetit:

Whip ‘he (hauska ja tukeva video)

Vinkkejä julkisesti sairaanhoitajalle

Vinkkejä pumppaamiseen ja naapuruston pumppausprojektiin

Ajattele meloneillasi (käytä uskomattoman voimaa!)

DIY -sairaanhoitoliivit rutiinirintarintaliiviltä (opetusohjelmalla)

Leikkaa rintaliivit (hyödyllinen vinkki)

Jooga siirtyy hoitotyön yksinkertaisuuden takaisinkantaan

Onko muita suosituksia tai ideoita näyttää minulle? Otan heidät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *