Helppo tekniikka vanhempien jännityksen auttamiseksi


jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Koulun, aktiviteettien, carpoolin, kotityön, ruoanlaiton välillä sekä ehkä jopa kokopäiväisesti työskentelevät sen lisäksi äidit ja isät ovat alttiita jännitteille ja uupumukselle. Se voi olla haastavaa pitää kaikki yhdessä, etenkin kun olet murskattu ajan, kuten monet meistä ovat. Näyttäen, että huhtikuussa on jännityksen ymmärtämiskuukausi, nyt on erinomainen aika harjoittaa joitain ehdotuksia sekä tekniikoita, kuinka jännitys on vähemmän, joten voit ilahduttaa paljon enemmän elämästä. Pyysimme muutamia naisyrittäjiä – itse työskenteleviä äitejä – osallistumaan. Katso alla hienoimmat vinkit!

Siihen on sovellus
Kuusi vuotta sitten Sara Schaer oli työskentelevä äiti Piilaakson teknologiayrityksessä. Hänellä oli ”AHA” -hetki, jolloin hän huomasi, että tekniikka voisi olla tottunut myös vanhemmuuteen. ”Työskentelevänä äitinä tajusin yhtäkkiä tarkalleen, kuinka riippuvainen olin päätynyt älypuhelimelleni. Se antoi minulle mahdollisuuden žongloida työtä liikkeellä ollessa – koska työ koostui pääasiassa äänestä, tekstistä ja tiedoista. Halusin, että jotenkin laite saattaa olla yhtä käytännöllinen lasteni hallinnassa ”, Sara toteaa. Nykyään Schaer johtaa sovellusta, jonka hän perusti nimeltään Kango, joka tarjoaa turvallisia, suojattuja ajeluja ja lastenhoitoa kiireisille perheille. Jos huomaat juoksevan ympäri kuin hullu, katso, millaisia ​​sovelluksia on käytettävissä auttamaan sinua järjestäytymään ja auttamaan päiväsi paremmin. Miksi jännitys, kun sinulla voi olla esimerkiksi carpoolia, puhdistusta tai jopa illallista, joka on hoidettu painikkeen napsautuksella?

Omaksua luovuus
Joskus mielenterveyden pelastamiseksi, kun se koskee lapsia, sinun on saatava hieman innovatiivinen ja hyödynnettävä mielikuvitustasi. Kukaan ei ymmärrä niin paljon paremmin kuin kiireinen äiti, Candice Romo – hän sekä hänen aviomiehensä Tony Romo paljastivat vain odottavansa pikkulapsen numeroa kolme! – joka myös johtaa liiketoimintaansa, Hawk + Sloane, kumppanin ja toisen äitinsä kanssa , Hollie Siglin. He aloittivat Hawk + Sloanen, summahermot, jotka kehitettiin “valloittamaan vanhemmuuteen”, kun he huomasivat tarvitsevansa innovatiivisen menetelmän jännityksen purkamiseen, kun se koski vanhemmuutta. “Esimerkiksi”, Candice sanoo, “Sassy Spray on se, mitä me viitataan” nykyajan suussa ”. Se on sekoitus omenaviinietikkaa sekä Vitaveggsia. Nopea suihke lapsen kielelle tuhmajen sanojen (tai jopa puremisen) sekä hapan jälkimakujen jälkeen on rangaistus, joka sopii rikokseen. Annos itsehallintaa sekä ravitsemusviiva opettaa nuorille ja helpottaa pelätyn selkäpuheen jännitystä. ” Käytätkö suihketta, peliä tai jotain muuta innovatiivista pitääksesi nuoret linjassa, se auttaa työ- ja perhe-elämän tasapainossa pitkällä tähtäimellä ja antaa sinun rentoutua.

Tee “minä” aikaa
Hollie ja Candice mainitsevat myös, että kuntokeskuksen “äidin aikaa” vievät heidän suosimista menetelmistä stressin poistamiseksi, tauko työstä tai kotityöstä ja hanki harjoitus. ”Nyt, että se on nyt. Ei tarkoita, että meillä on aikaa osua kuntokeskukseen kaksi tuntia – tai jopa yksi ”, Holly kertoi meille. ”Suuri osa ajasta se on vain 30 minuuttia, mutta se saa veren virtaavan. Sen lisäksi, että olemme lopulta paljon varusteltuja käsittelemään loppupäiväämme. Yritämme samoin kuin työskentelemme yhdessä niin paljon kuin pystymme. Työskentelevän ystävän saaminen on hyödyllistä, se pitää meidät vastuullisina ja voimme häiritä itseämme puhumalla elämästä hikoillessamme. ” Jos huomaat itsesi yhtä paljon kuin korvat stressissä, kokeile lyödä kuntosalille, ottaa fyysinen kuntoluokka tai jopa kävelymatka korttelin ympäri.

Kylpyaika – ei vain pienille
Sara ymmärretään, että hän tykkää myös hyvästä, pitkästä, kuumasta kylvystä rentoutuakseen päivän päätteeksi – tai ”kotikylpylästä”, kuten hänen lapsensa puhelin soittaa. Sara on ”kuuma kylpy mineraalisuolat” on avain. Pidämme samoin käsitteestä lisätä hauskan kylpypommin, välttämättömän öljyn tai tyylikkään kaupan maskin, jotta kokemus todella täydellisen.

Ja jos jännitys saa parhaan sinusta?
”Voimme kaikki myöntää, että meillä on ollut noita räjähdyshetkiä nuorten kanssa, joista pahoittelemme ja tuntea olevansa kauheasti, samoin kuin monilla yleisesti kuin ei ollut mitään viimeistelyä heidän kanssaan ja mitä tahansa toisen kanssa Pesulaluettelo aikuismaailmassa tapahtuvista asioista ”, Candice ja Hollie kertoivat meille. “Me tulemmeOle ensimmäinen, jossa todetaan, että meillä ei ole vielä hallita äidin jännityshallinnon, koska rehellisesti sanottuna voimme treenata 7 päivää viikossa, järjestää koko talo, rukoilla, ottaa 10 syvää hengitystä, tarkistaa myös kaikki parhaat vanhemmuuskirjat, samoin Koska aiomme edelleen pilata ja menetämme sen nuorten aika ajoin. Joten näiden tyypillisten jännitysten lisäksi – hallintotekniikat, kotimme menetelmä anteeksi. Aivan kuten kun saamme sisarukset anteeksi yhdelle vielä epäkunnioittavasta käytöksestä, me myös vanhempina voimme. Pahoittelemalla lapsellesi, kun olet tehnyt väärin, voi tehdä eroavaista maailmasta, he voivat nähdä, että aikuiset jopa tekevät virheitä, samoin kuin se poistaa painostuksen heistä, kun se ei ollut vialla aluksi. Joten kun jännityshallinto epäonnistuu – niin kuin se tulee nopeasti anteeksi, koska me äidit eivät voi olla täydellisiä, vaikka yritämme. ” Hyvin mainittu naiset!

Linkki tähän viestiin: helppo tekniikka vanhempien jännityksen auttamiseksi vähemmän
Aiheeseen liittyvät äidit voivat käyttää ketovyöhykettä päästäkseen eroon selluliitista?

5/5

(1 katsaus)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *