Ota kolmen martini-perheen loma


Olen juuri lopettanut kolmen-Martinin perheloman lukemisen: kenttäopas intrepid vanhemmuuteen ja rakastuin Christie Mellorin rehelliseen tapaan kertoa minulle, Ennen kuin otat heidät hauskalle, taloudelliselle lomalle.

Hänen koko näkemyksensä näyttää olevan läheisesti sidoksissa aloittelijaa äidin käsitykseen “tee mitä haluat tehdä”, mutta haisemmassa, hauskemmassa sävyssä. Hän antaa ehdotuksia lapsesi kitalaen laajentamisesta “valkoisista ruokia” ja keskustelee lukuisista syistä, miksi on parempi pysyä kavereiden kanssa kuin teemapuisto.

Toivon, että minulla olisi joitain pahoja asioita sanottavaa tehdäkseni arvostelustani hieman tasapainoisemman, mutta gobbeloin tämän kirjan. Ehkä lyhyet, quippy-luvut on kohdistettu unen puutteelliseen sarjaan. Onko se kaiva?

Suosikkiosani – ja mitä aion kokeilla heti aviomieheni, lapseni, taaperoiden ja rahan kanssa – on ”yllätys” loma, jossa ajat muutama tunti mihin tahansa suuntaan ja vain siipi. Perheenjäsenet voivat kääntyä vuorokauden tai kuningattareksi päiväksi (ehkä Milo ei saa käännöstä), ja meidän on tehtävä mitä kuninkaallinen korkeus haluaa ruokaa ja hauskaa.

Joo, ehkä Holdenin päivänä ajamme junia, riisua play DOH: n kakkumuotoihin ja syömällä kultakala -keksejä, mutta silloin saan käännöksen. Hurraa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *