Katsaus Blossom Method ™-Vallankumouksellinen tapa kommunikoida vauvan kanssa syntymästä lähtien


Blossom Method ™-Vallankumouksellinen tapa kommunikoida vauvasi kanssa syntymästä lähtien

Kun kirjoittaja ja relaatiopsykoterapeutti Vivien Sabel otti minuun yhteyttä Twitterissä lähettääkseen minulle ystävällisesti hänen kirjansa The Blossom Method ™-vallankumouksellinen tapa kommunikoida vauvasi kanssa syntymästäni-olin lähellä toisen lapseni Alexanderin ja ajattelin lukea rehellisesti tarpeeksi tarpeeksi Kirjallisuus viestinnästä vauvojen kanssa vuosien varrella.

Olen niin onnellinen, etten välttänyt sitä. Helppo, nopea luku (hyödyllinen taaperoiden kanssa löysällä), tämä kirja on auttanut minua olemaan paljon tietoisempia tapoista, joilla voin kommunikoida vauvani kanssa, rakentaa ja hyödyntää luonnollisia vaistojani lapseni suhteen ja auttaa minua puhumaan ‘ hänelle kehoni kielen kautta.

Vivienin helppo opas on tarkkailla, peilata ja vastata vauvasi ei-sanallisiin vihjeisiin, jotta he ymmärtäisivät heidän tarpeitaan paremmin. Vivien oli allekirjoittamattoman kuurojen äidin kolmas ja viimeinen lapsi, joka antoi hänelle mahdollisuuden tunnistaa ei-sanallisen viestinnän hienovaraisuudet helposti. Hän sovelsi näitä taitoja kommunikoidakseen tyttärensä Blossomin kanssa (menetelmä on nimetty hänen mukaansa), joka syntyi vuonna 2004 ennen kuin hän viettää vuosia aiheeseen tutkimalla tapaa, jolla vastasyntyneet kommunikoivat “silmä katseen, kielen puhumisen, vartalo-puheen kanssa ja Helppo allekirjoittaminen ‘.

Whiles lukeessani kirjaa, sovelsin yllä olevia tekniikoita ja koin tulokset heti. Kun Alexander itki, heijastuin takaisin itkemiseen hänelle (kyllä, saatat tuntua aluksi typerältä, mutta ei kauan), koska hän vastasi heti lopettamalla itkemisen. Se teki minuun vaikutuksen. Hän tunsi peilauskäyttäytymisen kautta, että ymmärsin hänen itkunsa ja olin varma, että aion reagoida vastaavasti ruokkimalla häntä, tarkistaa hänen vaipansa jne. Pyydän sinua kokeilemaan tätä helppoa peilata vauvaasi testataksesi menetelmää. Se todella toimii. Jälleen heijastan hänen liikkeitään, hymyillen, hänen gurgles-ja tietoisesti kuin ennen ja puhuisimme toisillemme. Ilo on mittaamaton. Vain muutaman päivän/viikkojen ikäinä olimme todella kommunikoineet.

Blossom Method ™ näytti myös tapoja ymmärtää vauvani visuaalisia viestinnän vihjeitä: tarkoittaen, kun hän tarttuu kielensä pois ja sen tekemänsä muodon ja kuinka se kääntyy hänen tunteisiinsa ja tarpeisiinsa, olipa se syöte, niin Tyhjennä suolistossaan tai että hän tunsi vain ärtyvän. Monet tärkeätä on, että vauva tuntuu aina ymmärrettävältä, joten tunnen puolestaan rauhallisemmaksi ja paljon enemmän vanhempana.

Muiden viestintätyökalujen jalokivien joukossa Vivien rohkaisee myös ottamaan huomioon liiman haju vauvan suussa, joka voi merkitä hänen olevan sairas. Löysin tämän arvokkaana indikaattorina ennen kuin Alexander aloitti kylmän, auttaen minua olemaan paremmin valmistautunut vastaamaan hänen tarpeitaan, kun hän oli pahoinvointi.

Kirja on saanut loistavaa kiitosta, joka sisältää juniori, hyödyllinen vanhemmuus, äiti ja vauva, Gurgle, The Daily Mail, The Daily Express, The Mirror, The Irish News, The Weekly News, The Portugal News, The Times of India, Hongkong ja Kaikkialla Euroopassa, samoin kuin Australiassa ja Yhdysvalloissa ja ansaitsi niin. Olen kriitikkojen kanssa samaa mieltä siitä, että vain uraauurtava-vain toivon, että löysin sen, kun minulla oli ensimmäinen lapseni, Oliver! Suosittelen sitä voimakkaasti kaikille vanhemmille ja vanhemmille.

Kiitos Vivienille sekä Alexanderista että I: stä

Blossom Method ™ – Vallankumouksellinen tapa kommunikoida vauvan kanssa syntymästään lähtien.

ISBN: 9780091947538, julkaistu 7. kesäkuuta 2012: Vermillion, RRP: 7,99 puntaa.

Vivienin sivusto voi nähdä täältä.

Voit seurata Vivieniä Twitterissä täällä.

Osta bestsellere

Debyyttikirjani on oppaani selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona ja tarjoaa käsityksen siitä, kuinka luoda digitaalinen yritys tai palata töihin luottavaisesti.

Mumboss: Totuudenmukainen äidin opas selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona (UK 2. painos)

Saatavana Amazonissa tai kuultavissa

Työskentelevä äiti: Opas selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona (USA/Kanada Edition)

Saatavana 8. syyskuuta 2020. Osta nyt Amazonista

Kuten mitä olet lukenut? Sitten miksi et seuraa Vickiä Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa

Älä koskaan unohda viestiä!

Tilaa Fonestmum viikoittaiselle sähköpostiosoittimelleni, jossa jaan uudet blogiviestit, blogivinkit, tapahtumakutsut, kilpailut ja uutiset uudesta kirjastani. En koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

FacebookTWitterPinterestemailTumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *