Terveyden, hyvinvoinnin ja rahaturvallisuuden välinen yhteys #KnowyourBenefits #ad


jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Avoin ilmoittautuminen terveys- ja hyvinvointivakuutusturvaetuihin on alkanut. Kun valitset terveys- ja hyvinvointisuunnitelman, kuluttajien on otettava paljon enemmän aikaa arvioida ensin erilaisia ​​valintoja. Cignaan suorittaman Internet -tutkimuksen tulosten perusteella amerikkalaiset huomaavat, että terveys- ja hyvinvointihoidon kasvavat kustannukset tekevät epäsuotuisasta vaikutuksesta heidän tulevaisuuden rahallisiin hintoihin.

Kysely huomasi myös, että kuluttajat uskovat, että terveys ja hyvinvointi sekä hyvinvointi vievät elämänsä kaikki elementit, emotionaalisesta, fyysisestä ja taloudellisesta. Monet yrittävät ryhtyä toimiin kustannusten käsittelemiseksi samalla kun he ovat huolehtimaan terveydestään. Vaikka he haluaisivat saada paljon enemmän apua terveys- ja hyvinvointisuunnitelmissaan hoitaa terveys- ja hyvinvointihoidon taloutta ja inspiroida heitä päätymään terveellisemmäksi ja pysymään hyvin.

Cigna-tutkimus, ”Healthand-rahallinen hyvinvointi: kuinka vahva linkki on?” Kysyi 1 847 vakuutettua naista ja kaveria eri puolilta maata, joilla on terveys- ja hyvinvointihoito suojaa paljon erilaisia ​​operaattoreita heidän henkilökohtaisesta terveydestään ja hyvinvointihoidostaan ​​sekä rahallisesta turvallisuudesta.

”Tutkimuksestamme saadut näkemykset osoittavat tarkalleen, kuinka vahva linkki on terveyden ja hyvinvoinnin sekä rahallisen turvallisuuden välillä, ja vahvistaa tehtäväämme ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja työskentelemällä heidän kanssaan terveellisemmän, paljon turvallisemman elämän elämiseen , ”Totesi Dr. Scott Josephs, Cigna National Lääkäri. ”Vuosia sitten kuulimme asiakkaiden totesivat, että he halusivat turvata terveytensä ja hyvinvointinsa, jotta he saattavat nähdä lapsen valmistuvan yliopistosta tai mennä naimisiin. Nykyään kuluttajat näyttävät ilmoittavan, että he haluavat myös varmistaa rahaturvallisuutensa, jotta he voivat maksaa lapsen korkeakoulututkinnasta tai hääistä. ”

Liittyvä takaisin palveluun COVID-19-ilmakehässä sekä autoimmuniteetissa

[YouTube http://www.youtube.com/watch?v=tb6uqiuoeqe] Jos olet huolissasi terveydenhuollon ja hyvinvoinnin hoidon nousevista kustannuksista, syksyn hyödyt ilmoittautumiskausi on paras aika tutkia terveyttä ja hyvinvointiasi rahoituksena. Katso paljon lisätietoja Cignasta ja kyselystä, katso heidän onleresources.

Tämä on sponsoroitu julkaisu, jonka Cigna on tuonut sinulle. Tässä esitetyt mielipiteet ovat kirjoittajan mielipiteitä, eivätkä ne osoita Cigna -mielipiteitä tai kantoja. Maksu on suoritettu tähän viestiin.

Linkki tähän viestiin: yhteyden välinen yhteys Terveys, hyvinvointi sekä rahaturvallisuus #KnowyourBenefits #ad

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *